ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Харківській області
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Харківській області

ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Харківській області
Джерело:  online.ua

Протягом 6 травня українським воїнам у Харківській області вдалося відновити контроль над населеними пунктами Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестаково, Перемога та частиною села Черкаські Тишки.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

На Харківщині ЗСУ звільнили 5 населених пунктів

В результаті успішного наступу наші бійці відбили у ворога насалені пункти: Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестаково, Перемога та частину села Черкаські Тишки.

Окрім того, наголошується, що на Слобожанському напрямку загарбники продовжують нарощування угруповання військ.

З району населеного пункту Уразово Бєлгородської області на територію України здійснює переміщення підрозділів зі складу Східного військового округу. Противник блокує окремі віддалені населені пункти Харківської області, здійснює систематичні обстріли високої інтенсивності, у тому числі із застосуванням реактивних систем залпового вогню, по районах зосередження українських військ. Також ворог вів наступ у напрямку населеного пункту Нова Дмитрівка, успіху не мав, - йдетьсяв повідомленні.

Генштаб ЗСУ також звертає увагу на те, що на Донецькому і Таврійському напрямках з метою сковування дій українських підрозділів армія РФ веде обстріл уздовж всієї лінії зіткнення, а також не припиняє нанесення авіаційних та ракетно-бомбових ударів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?