ЗСУ звільнили Макіївку у Луганській області
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили Макіївку у Луганській області

ЗСУ звільнили Макіївку у Луганській області
Джерело:  online.ua

Ввечері 13 листопада Збройні Сили України успішно звільнили село Макіївка Сватівського району у Луганській області.

Джерело: Фейсбук сторінка  Луганська ОДА

Українські воїни деокупували Макіївку на Луганщині

Новини з фронту Луганщини: село Макіївка, що у Красноріченській селищній громаді Сватівського району, переходить у "синю зону". Українські військові відновили контроль над населеним пунктом, - офіційно повідомило керівництво Луганської обласної державної адміністрації.

Не можна також не згадати про те, що 5 листопада російське видання "Верстка" повідомляло, що біля села Макіївка Сватівського району Луганської області внаслідок обстрілу українських воїнів знищено батальйон мобілізованих росіян із Воронезької області, загинули понад 500 загарбників.

Що відомо про успішний контрнаступ ЗСУ

Також 13 листопада офіційно стало відомо, що протягом останніх семи днів Збройні сили України деокупували 179 населених пунктів на понад 4,5 тисячах квадратних кілометрів на півдні нашої країни.

Найбільшою перемогою ЗСУ стало звільнення Херсона 11 листопада 2022 року.

Згідно з останніми даними, у деокупованих населених пунктах та на територіях Миколаївської та Херсонської областей підрозділами Сил оборони проводяться стабілізаційні заходи, зокрема й розміновування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?