Журналісти заявили про поширення медіаресурсами Вадима Столара кремлівської пропаганди в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти заявили про поширення медіаресурсами Вадима Столара кремлівської пропаганди в Україні

Вадим Столар
Джерело:  online.ua

На другому році війни в Україні досі вільно працюють медіаресурси друга зрадника Віктора Медведчука, колишнього нардепа від ОПЗЖ Вадима Столара. 

Чому медіаресурси Столара вільно поширюють кремлівську брехню в Україні

Журналісти ASPI зазначають, що попри те, що російські військові злочинці та носії “руського міра” вбили й закатували тисячі українців, медіаресурси Столара продовжують вільно поширювати кремлівську пропаганду на території України.

Медійна імперія, яка і до цього часу сіє в мізки українців "руській мір", який по методичці Кремля, Медведчука та Путіна краще війни! - йдеться у матеріалі журналістів-розслідувачів.

Зокрема, одним з підконтрольних Столару медіапроєктів є так звані "Новини Live", на їхньому YouTube-каналі регулярно публікують тих самим політологів, експертів думок та зрадників, які працювали та ходили як шльондри по всіх каналах Столара-Медведчука.

За словами журналістів, для більшої кількості переглядів між сюжетами на каналі йде реклама.

Особливо цікаво спостерігати за "розслідуваннями" журналістів проекту "Наша Справа" Столара-Медведчука про корупцію в Україні. Це те, що потрібно зараз роздмухувати Кремлю для наших партнерів, про те, що раніше заявляв патрон Столара - Путін, - зазначається у матеріалі журналістів.

Головною цілю медіаресурсів Столара, як зазначають розслідувачі, є дискредитація України перед західними партнерами.

Що Україна найкорумпованіша держава - це методичка для Заходу, щоб він відмовився допомагати Україні, - йдеться у матеріалі.

Окрім цього журналісти зазначили, що на каналах Столара активно та цинічно заявляється про корупцію у Києві, де сам колишній нардеп протягом довгих років заробляв на схемах із незаконною забудовою та розкраданням бюджетних коштів.

Особливо вразило розслідування про будівництво метро на Виноградар, де Столар вкрав понад 3 млрд грн з цього будівництва. Щось журналісти "Нашої Справи" забули про це згадати в сюжеті, а також про мости в столиці, де Столар-Медведчук з подільником Микитасем вкрали всі кошти на даних будівництвах. А зараз за кошти Медведчука-Столара продовжується спонсорування Микитася, фінансування адвокатів та підкуп суддів, - підкреслюють журналісти.

На їхню думку, тому Служба безпеки України має повторно ретельно передивитися діяльність Столара в нашій країні, особливо його медійних проектів, і з'ясувати, навіщо вони створені під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?