Звільнення Кремінної допоможе ЗСУ повністю знищити угруповання армії РФ під Бахмутом — Гайдай
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільнення Кремінної допоможе ЗСУ повністю знищити угруповання армії РФ під Бахмутом — Гайдай

Звільнення Кремінної допоможе ЗСУ повністю знищити угруповання армії РФ під Бахмутом  — Гайдай
Джерело:  online.ua

За словами керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, звільнення українськими військовими Кремінної на Луганщині дозволить згодом повністю знищити угруповання окупаційної армії РФ в районі Бахмуту на Донеччині.

Джерело:  "Еспресо"

Що відомо про успіхи та перспективи ЗСУ на сході України 

Росіяни намагаються втримати Кремінну всіма силами. Оскільки, після звільнення Кремінної, ЗСУ можуть повністю розбити російські війська під Бахмутом. Кремінна хоч і не так часто звучить в інформаційному полі, як Бахмут, проте для нас її звільнення є мотивацією, а для росіян демотивацією, - зазначив Гайдай.

За його словами, намагаючись зупинити контрнаступ українських військових на Луганщині та проводити власні наступальні дії на Донбасі, злочинна армія РФ терпить шалені втрати у живій силі та техніці.

В росіян взагалі ніяких перемог немає на полі бою. Вони радіють, коли можуть просунутись на кілька метрів. В них дуже величезні втрати. Мобілізовані росіяни бояться своїх же. Бояться, що їх будуть розстрілювати, якщо вони не підуть вперед, або будуть тікати, - наголосив Гайдай.

У той же час представники командування Повітряних сил ЗСУ повідомили про знищення українськими військовими на сході України гелікоптера Ка-52 та безпілотника "Орлан-10".

Сьогодні, 8 січня 2023 року, воїни ЗРК С-300В1 повітряного командування "Центр" з 11:00 до 14:00, на східному напрямку, знищили ворожий гелікоптер ймовірно Ка-52 та БПЛА "Орлан-10", який намагався здійснити розвідку наших позицій, - йдеться у повідомлені ПС ЗСУ.

Зі свого боку підрозділи Прикордонної служби заявили про захоплення опорного пункту окупаційної армії РФ в Бахмуті.

Упродовж ночі росіяни намагались повернути втрачену позицію, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Але попри зусилля окупантам так і не вдалося повернутись на покинуту позицію, прикордонники добряче їх відкинули.

У ближньому бою наші воїни знищили 18 загарбників, ще 24 - поранили, - зазначили у відомстві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?