З’явився тизер останнього сезону "Убиваючи Єву" про кілерку та агентку МІ6
Категорія
Культура
Дата публікації

З’явився тизер останнього сезону "Убиваючи Єву" про кілерку та агентку МІ6

З’явився тизер останнього сезону "Убиваючи Єву" про кілерку та агентку МІ6
Джерело:  online.ua

На офіційному Twitter-акаунті драматичного серіалу "Вбиваючи Єву" з'явився 30-секундний тизер четвертого і останнього сезону. Ролик від BBC America пропонує попередній короткий огляд прем’єри сезону, яка відбудеться 27 лютого 2022 року.

Джерело: The Wrap, YouTube Killing Eve

Дії мають наслідки, – йдеться у в описі епізоду.

У трейлері 4 сезону Єва Полластрі у виконанні Сандри О і Вілланель у виконанні Джоді Комер спочатку в пориві люті трощать все навколо, історія, зрозуміло, не без вбивств. А потім інтригуюче проїжджаються дивним скутером. Закадровий голос загадково вимовляє:

Ви коли-небудь думали, що могло б статися, якби ми не зробили того, що зробили? Такі люди, як ми, створені не для щасливого життя чи щасливого кінця.

Оскільки розповідь натякає на неможливості хеппі енду для головних героїнь, Поластрі показують у порожньому театрі і навіть є поцілунок. Уважні спостерігачі також помітили нових персонажів у кадрі.

У новому сезоні одержимість Єви Поластрі своєю суперницею Вільланель досягне вершини.

Синопсис серіалу "Вбиваючи Єву" 

 Сюжет розгортається навколо історії міжнародної вбивці-соціопатки та агентки британської воєнної розвідки MI6, яка полює за нею. Розвідниця Єва Поластрі втомилась від паперової рутини і мріє поринути в оперативну роботу. Справа Вілланель — ідеальна нагода для цього.

У жінок виникає взаємна одержимість одна одною, основні справи відходять на другий план. Розслідування водитиме глядача темними закутками темної душі безжалісної кілерки та внутрішніми ваганнями протагоністки.

Серіал до останнього тримає в напрузі щодо ключового питання. Хто зрештою вціліє і уникне розплати суперниці — елегантна та спокуслива вбивця чи не менш прекрасна агентка з холодним розумом?

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?