З’явився трейлер фільму "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля"
Категорія
Культура
Дата публікації

З’явився трейлер фільму "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля"

З’явився трейлер фільму "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля"
Джерело:  online.ua

Після тижня прокату в кінотеатрах Marvel офіційно поділилася тизером-трейлером «Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля». Судячи з сюжету, Стрендж у виконанні Бенедикта Кембербетча об’єднується з Вандою Максимоффто, щоб протистояти своїй найнебезпечнішій загрозі – самому собі.

Джерело:  Marvel Entertainment

Мультивсесвіт божевілля розпочнеться безпосередньо після подій у фільмі «Немає шляху додому», а Доктору Стренджу доведеться багато за що відповідати.

Стівен Стрендж продовжує пошуки Каменю Часу і виправлення наслідків звільнення мультівсесвіту, але йому заважає друг, що став ворогом, внаслідок чого Стрендж вивільняє невимовне зло.

Реальність трохи розсипається. Стрендж знаходить Ванду в сільській місцевості, в якій вона ховалася з часів подій фільму WandaVision про Червону Відьму. Однак найголовнішим моментом у трейлері є те, що Доктор Стрендж зіткнеться сам з собою.

Думки просто вийшли з-під контролю, — каже злий Стрендж, вказуючи на те, що він відіграє роль у всьому безладді, що відбувається в мультивсесвіті.

Ключовий персонаж всесвіту у виконанні Бенедикта Камбербетча — нейрохірург, який став майстром містичних мистецтв після автомобільної аварії, що завершила кар'єру. Сценарист Майкл Волдрон порівняв Стренджа з Індіаною Джонсом як героєм, який може «приймати удар».

До речі, режисером «Мультивсесвіту божевілля» є Сем Реймі, знаменитий автор оригінальної трилогії про Людину-павука.

До речі, в лютому 2021 року було оголошено про документальний телесеріал-антологію «Marvel Studios: Загальний збір». У кожній серії про створення фільмів та телесеріалів КВМ розкажуть актори та знімальна група. Спеціальний документальний епізод, присвячений фільму «Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля», вийде на Disney+ через пару місяців після прем'єри в кіно.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?