З'явився трейлер "Гострих картузів" із Кілліаном Мерфі та Томом Харді
Категорія
Культура
Дата публікації

З'явився трейлер "Гострих картузів" із Кілліаном Мерфі та Томом Харді

З'явився трейлер "Гострих картузів" із Кілліаном Мерфі та Томом Харді
Джерело:  online.ua

У кастингу останньої серії "Гострих картузів" взяли участь Кілліан Мерфі, Том Харді, Пол Андерсон, а також Фінн Коул та Аня Тейлор-Джой. Досі з'являлися лише інтригуючі тизери, а перший трейлер вже нарекли "темним та вибухонебезпечним". 

Джерело: YouTube Peaky Blinders, BFM TV

У заяві, опублікованій у січні 2021 року творець серіалу Стівен Найт, який пояснив затримку прем'єри серіалу пандемією COVID-19, сказав шанувальникам:

Ми виявимо, що сім'я Шелбі в надзвичайній небезпеці, і ставки ще ніколи не були вищими. Ми віримо, що це буде найкращий сезон, і впевнені, що нашим чудовим шанувальникам він сподобається.

Продовження у фільмі

Але якщо Peaky Blinders закінчиться на телебаченні, історія продовжиться в кінотеатрах. Стівен Най справді оголосив у жовтні минулого року, що повнометражний фільм, створений за сюжетом серіалу, буде знятий у 2023 році. Зніматимуть на локаціях у Бірмінгемі, уточнив він.

Це, ймовірно, буде кінцем пригоди Peaky Blinders, якою ми її знаємо, — додав він, зазначивши, що розглядається можливість створення серіалу, який розгортатиметься в світі Peaky Blinders.

Ось як починалася загадкова історія про ромських мафіозі в Британії:

1919 рік, Великобританія. Щойно закінчилася Перша світова війна. Багато ветеранів – без роботи, розчаровані життям, страждають від посттравматичного синдрому. У народі панують прокомуністичні настрої: періодично страйкують шахтарі та робітники заводів. Незабаром розпочнеться війна за незалежність Ірландії, і рух ІРА дуже активний. У місті Бірмінгемі робочі квартали навколо заводу контролює сімейна банда Шелбі, членів якої прозвали «гострими козирками» через оригінальний спосіб використовувати як приховану зброю кепки, в козирки яких вшиті леза для гоління.

Фактично, Шелбі є місцевими рекетирами, які утримують таємні букмекерську контору, за традицією свого клану, займаються породистими кіньми. Ветеран Томас Шелбі не уявляє свого життя без коней, але і без екстриму також.

Одного разу очолювана ним банда помилково краде партію експортної зброї, це стає злочином політичного масштабу не лише регіонального, але й на рівні країни. Зокрема, для розслідування інциденту до Бірмінгема від імені самого Вінстона Черчиля прибуває інспектор Кемпбелла, він не один, а в супроводі прекрасної племінниці, яка має стати "наживкою" для Шелбі. Та розвідниця ненароком закохується.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?