2 червня у Києві збільшать терміни відключення світла. Які графіки діятимуть
Категорія
Україна
Дата публікації

2 червня у Києві збільшать терміни відключення світла. Які графіки діятимуть

КМВА
Відключення світла у Києві

За інформацією КМВА, у неділю, 2 червня, у Києві діятимуть довші графіки відключень світла. 

Як діятимуть графіки відключень світла у Києві 2 червня

У КМВА зазначили, що запровадження стабілізаційних графіків відключень світла у столиці відбуватиметься за вказівкою "Укренерго".

Графіки діятимуть з 00:00 до 05:00, а також з 18:00 до 24:00, — пояснив один з представників КМВА.

Напередодні ввечері в заяві "Укренерго" йшлося про те, що у неділю, 2 травня, години відключень світла будуть такими: з 01:00 до 05:00 та з 19:00 до 24:00 для побутових та промислових споживачів в усіх регіонах України.

У столиці сьогодні двічі по одній годині збільшуватиметься період відключення світла.

У КМДА додали, що виділених "Укренерго" лімітів вистачить забезпечити приблизно 76% потреб Києва.

Очільник КМВА Сергій Попко закликав киян економно споживати електроенергію.

Допомагайте стабілізувати нашу енергосистему. З новими тарифами (4,32 грн/кВт∙год), які набули чинності від першого червня, економія ще й допоможе зберегти ваш сімейний бюджет, — підкреслив Попко.

Що відомо про графіки відключень світла по Україні протягом 2 червня

2 червня українців знову чекають введення графіків відключення світла, однак години відключень дещо зміняться порівняно до сьогоднішніх.

Завтра, 2 червня, з 01:00 до 05:00 та з 19:00 до 24:00 для побутових та промислових споживачів в усіх регіонах України будуть діяти ліміти на споживання електроенергії, — зазначають в “Укренерго”.

До того ж в "Укренерго" заявили, що при перевищенні лімітів обленерго можуть застосовувати графіки погодинних відключень.

Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функції життєзабезпечення населення, не обмежуватимуться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?