Amazon ухвалив неочікуване рішення щодо культового молодіжного слешера
Категорія
Культура
Дата публікації

Amazon ухвалив неочікуване рішення щодо культового молодіжного слешера

Amazon ухвалив неочікуване рішення щодо культового молодіжного слешера
Джерело:  online.ua

В Amazon Prime Video вирішили не продовжувати серіал "Я знаю, що ви зробили минулого літа" і заявили про закриття проєкту. Схоже не те, що причиною є низький рейтинг — лише 5,3 балів із 10. Робота є сучасним баченням роману Лоїс Дункан 1973 року та екранізацію 1997 року.

Джерело: Deadline

Серіал від шоураннера Сари Гудман має ту саму передумову, що й книга – у місті, повному таємниць, групу підлітків переслідує таємничий незнайомець через рік після смертельної аварії, що трапилася у вечір їхнього випускного. Школярі вирішили приховати злочин, проте вони потрапляють у поле зору серійного вбивці.

Серіал вироблений Amazon спільно з Sony Pictures, дебютував 15 жовтня, отримавши неоднозначні відгуки щодо перших чотирьох епізодів, згодом виходили щотижневі випуски, закінчені фіналом сезону 12 листопада.

У серіалі знімалися Медісон Айсмен, Ієзекіль Гудман, Бріен Тджу, Ешлі Мур, Фіона Рене, Кессі Бек, Себастьян Аморузо, Білл Хек, Брук Блу. Режисерами виступили Логан Кібенс, Крейг Вільям Макнейл, Бенджамін Семанофф.

У синопсисі фільму-попередника середини 90-х так описують моторошний фінал картини, в якій зображено одну з ключових героїнь:

Через рік Джулі знаходиться на другому році навчання в коледжі і планує поїздку в Нью-Йорк з Реєм. Джулія отримує дзвінок зі стільникового телефону від Рея, коли вона знаходиться у ванній, включивши душ. Вона виходить прийняти виклик, і бачить лист, що нагадує про зустріч Pool Party. Джулія повертається у ванну, яка тепер наповнилася паром. На двері душа напис «Я все ще знаю».

Цікаво, що сценарист фільму Кевін Вільямсон, який водночас є автором культового "Крику" написав цей сценарій набагато раніше, але автор довго не міг його продати нікому.

Раніше ми повідомляли, що українські блюзмени з гурту Ukie’z представили альбом Twin Styx, а ключовий кліп відзняли в жанрі містики на тлі поліських краєвидів. Насамперед він може сподобатися дітям 90-х та поціновувачам естетики кіно Девіда Лінча.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?