Apple офіційно представить iPhone 16. Коли та де дивитися
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple офіційно представить iPhone 16. Коли та де дивитися

Apple офіційно представить iPhone 16. Коли та де дивитися
Джерело:  Apple

Компанія Apple офіційно оголосила дату і час презентації нової лінійки iPhone 16. Подія відбудеться в Театрі Стіва Джобса в Apple Park зі слоганом It's Glowtime ("Настав час сяйва").

Головні тези:

  • Презентація нового iPhone 16 від Apple відбудеться 9 вересня в Театрі Стіва Джобса в Apple Park.
  • Очікується, що на заході буде представлена нова лінійка iPhone 16 та iPhone 16 Pro, яка включатиме чотири моделі.
  • Серед очікуваних змін у iPhone 16 - нова система камер, Action Button, підвищений час автономної роботи та підтримка Apple Intelligence.
  • Крім iPhone 16, можуть бути представлені навушники AirPods 4 та оновлений Apple Watch Series 10 з новими функціями для здоров'я.
  • Apple наближається до інтеграції штучного інтелекту в iPhone, укладаючи угоди з різними компаніями для впровадження нових функцій.

Що відомо про презентацію IPhone 16

Презентація розпочнеться 9 вересня о 10:00 за тихоокеанським часом (20:00 за київським часом).

Apple проведе пряму трансляцію події на вебсайті. Компанія також транслює подію через додаток Apple TV, а також через офіційну сторінку Apple на YouTube.

Як і на попередніх вересневих заходах, очікується, що Apple анонсує нову лінійку iPhone 16 та iPhone 16 Pro. За чутками, серія iPhone 16 включатиме чотири моделі:

  • iPhone 16,

  • iPhone 16 Pro,

  • iPhone 16 Plus,

  • iPhone 16 Pro Max.

Помітні зміни можуть включати вертикально вирівняну систему камер для iPhone 16 і iPhone 16 Plus, яка замінить нинішнє діагональне розташування.

Крім того, очікується, що в усіх моделях iPhone 16 з'явиться Action Button, представлена в iPhone 15 Pro і Pro Max, а в моделях Pro також може з'явитися нова спеціальна кнопка камери.

Серед інших очікуваних удосконалень — збільшений час автономної роботи, оновлення камери та підтримка Apple Intelligence для всієї лінійки.

Фото — з відкритих джерел

Припускають, що на цьогорічному заході також можуть бути представлені навушники AirPods 4 та оновлений Apple Watch Series 10, з потенційними новими функціями для здоров'я, такими як моніторинг артеріального тиску та виявлення апное уві сні.

Apple наблизилась до інтеграції штучного інтелекту в iPhone

Зазначається, що обидві сторони завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18 від Apple, наступній операційній системі iPhone.

Apple також провела переговори з Google Alphabet Inc. про ліцензування чат-бота Gemini цієї компанії. Однак вони не привели до угоди, хоча ще тривають.

За словами журналістів, угода OpenAI дозволить Apple запропонувати популярного чат-бота як частину нових функцій штучного інтелекту, які вона планує анонсувати наступного місяця. У квітні дискусії з OpenAI активізувалися але немає гарантії, що угода буде оголошена найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?