Apple Watch для всіх. Що відомо про новий супербюджетний годинник
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple Watch для всіх. Що відомо про новий супербюджетний годинник

Apple Watch для всіх

Компанія відмовиться від алюмінію, щоб конкурувати з більш доступними смарт-годинниками на ринку.

Головні тези:

  • Новий годинник Apple Watch SE стане більш доступним завдяки пластиковому корпусу, конкуруючи з іншими бюджетними моделями на ринку.
  • Apple готується до презентації нових моделей годинників у вересні, включаючи Apple Watch X з новим дизайном.
  • Документ від Apple підтверджує довговічність та вигідність продажу вживаних iPhone на вторинному ринку порівняно з Android-смартфонами.

Apple готує супербюджетний годинник Apple Watch "для всіх"

Інсайдери розкрили інформацію про нове покоління Apple Watch SE. Годинник може отримати пластиковий корпус, що зробить пристрій приблизно на $50 дешевшим.

Про це повідомляє головний інсайдер по Apple Марк Гурман. Згідно з новим звітом, компанія збирається відмовитися від алюмінію, щоб конкурувати з більш доступними годинниками на ринку. Нагадаємо, зараз Apple Watch SE виготовляються з алюмінію, як і преміальні моделі Apple Watch.

Завдяки переходу на пластик, вартість такого Apple Watch SE впаде приблизно до $200, що зробить годинник прямим конкурентом Galaxy Watch FE. Це суттєвий крок у бік доступності, але з іншого боку, пластиковий гаджет може викликати неоднозначну реакцію з боку фанатів, як було з iPhone 5C.

Нагадаємо, актуальні Watch SE 2 вийшли восени 2022 року. Годинник став на 30% легшим, отримав датчик для визначення аварій і процесор від Series 8. Сьогодні це найвигідніший смарт-годинник Apple.

Презентація нового годинника очікується у вересні разом з iPhone 16. Крім Apple Watch SE також очікується вихід Apple Watch X за аналогією з iPhone X. Інсайдери кажуть, що нове покоління сильно відрізнятиметься від попередніх поколінь. А ось Watch Ultra 3 цього року чекати точно не варто - їхній запуск відкладено на 2025-й.

А конкуренти Samsung напередодні представили нову серію смарт-годинників. У продаж надійдуть не лише звичайні Galaxy Watch 7, а й флагманська модель Galaxy Watch Ultra, яка буде конкурувати з Apple Watch Ultra.

Apple назвала неочевидну перевагу своїх смартфонів над Android

Корпорація Apple опублікувала новий документ під назвою "Довговічність завдяки дизайну", в якому розповіла про переваги своїх продуктів на вторинному ринку.

Як запевняє виробник, вживані Айфони набагато вигідніше продавати на вторинному ринку, ніж аналогічні за ціною Android-смартфони — iPhone втрачає на 40% менше від своєї початкової вартості. Ба більше, різниця у вартості збільшується навіть для старіших моделей iPhone.

Також у документі йдеться про те, що продукти Apple служать довше, ніж пристрої конкурентів, і просто зараз у світі є "сотні мільйонів iPhone, які використовуються вже понад п'ять років". Разом з тим, загальний обсяг ремонту випадкових пошкоджень iPhone знизився на 44% після того, як Apple почала використовувати посилені корпуси в iPhone 7.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?