"Арагорн" Мортенсен представить свій фільм на кінофестивалі у Чернівцях
Категорія
Культура
Дата публікації

"Арагорн" Мортенсен представить свій фільм на кінофестивалі у Чернівцях

Мортенсен

Голлівудський актор та тричі номінант на "Оскар" Вігго Мортенсен приїхав 16 червня у Чернівці у день відкриття кінофестивалю "Миколайчук OPEN". Його фільм "Мертві не завдають болю" покажуть на церемонії відкриття.

Головні тези:

  • Вігго Мортенсен представить свій фільм “Мертві не завдають болю” на кінофестивалі у Чернівцях.
  • Фільм розповідає історію кохання під час Громадянської війни у США в 1860-х роках.
  • Актор Вігго Мортенсен є тричі номінованим на премію “Оскар” та відомий своєю роллю Арагорна у фільмі “Володар перснів”.
  • Мортенсен публічно підтримав Україну, виступивши у футболці з тризубом на кінофестивалі у Глазго.
  • Видатна акторка Емма Томпсон прочитала вірш української поетеси Ліни Костенко на одному зі світових заходів та висловила єдність з українським народом.

“Арагорн” приїхав на "Миколайчук OPEN" з новим фільмом

Головною подією першого дня "Миколайчук OPEN" стане фільм Вігго Мортенсена. Він режисер фільму, сценарист та грає у ньому одну з головних ролей.

Мортенсен на кінофестивалі у Чернівцях

Актор сам висловив бажання долучитися до кінофестивалю, оскільки зараз у нього триває тур Європою, де він презентує фільм, повідомив програмний директор кінофестивалю Алекс Малишенко.

У світі глядачі встигли подивитися кінострічку лише на декількох кінофестивалях, зокрема у Торонто минулого року. Також фільм вийшов у широкий кінопрокат у декількох країнах світу минулого місяця.

«Мертві не завдають болю» — фільм-відкриття Миколайчук OPEN

Це вестерн, події якого розгортаються у 1860-х роках у США. На глядача чекає історія кохання під час Громадянської війни.

Голлівудський актор Вігго Мортенсен: що відомо

Вігго Мортенсен — американський актор данського походження, відомий своєю роллю Арагорна у фільмі "Володар перснів". Його тричі номінували на премію "Оскар" у 2008, 2017 та 2019 роках.

Вігго Мортенсен в ролі Арагорна

Вігго Мортенсен один із тих голлівудських зірок, які публічно підтримали Україну. Нещодавно він записав відео у футболці з тризубом на підтримку України на кінофестивалі у Глазго.

Томпсон читає Костенко

Видатна британська акторка і сценаристка, багаторазова лауреатка премії "Оскар", "Золотий глобус" та BAFTA Емма Томпсон прочитала вірш відомої української поетеси Ліни Костенко. 19 березня письменниці виповнилося 94 роки.

Відео оприлюднили United24.

Я стою з Україною. Я хочу прочитати вірш Ліни Костенко, однієї з ваших найвеличніших, він називається "Крила".

Наприкінці відео Томпсон додала:

В єдності з Україною і за Україну, я думаю про вас щодня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?