Армія РФ атакувала ракетами Одеську область. Є постраждалі та руйнування
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала ракетами Одеську область. Є постраждалі та руйнування

Сили оборони півдня України
Наслідки ракетної атаки армії РФ на півдні України

Злочинна армія РФ завдала ракетних ударів по об'єктах інфраструктури в Одеській області. Внаслідок атаки російських окупантів є руйнування та постраждалі. 

Що відомо про наслідки ракетної атаки армії РФ по Одеській області

Представники командування Сил оборони півдня повідомили, що через ракетних удар терористичної армії по об’єктах інфраструктури на півдні України, зафіксовані постраждалі та руйнування на території Одеської області.

Вдень 5 листопада з літаків тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, агресор спрямував протирадіолокаційну ракету Х-31П по Одеській області та керовану Х-59 - по Дніпропетровщині.

На Одещині - пріоритети ворога зосереджені на протидії цивільному судноплавству. Влучанням в інфраструктурний об'єкт пошкоджено адміністративні будівлі. Постраждали три співробітники, - йдеться у повідомленні ОСУВ “Південь”.

Зазначається, що вибуховою хвилею було пошкоджено сусідні житлові будинки.

Також Сили протиповітряної оборони знищили російську ракету над Криворіжжям. Люди не постраждали.

Що відомо про наслідки обстрілів армії РФ в інших регіонах

За інформацією представників ДСНС, армія РФ знову здійснила злочинний обстріл Херсона.

Ворог атакував один з мікрорайонів міста, влучивши в житлові будинки. Рятувальники виїхали на обстеження місця влучання. На момент прибуття, пожежі виявлено не було, - повідомляють рятувальники.

За даними служби, в житлових будинках, які потрапили під обстріл, отримали поранення 4 людей. Наразі їм надано медичну допомогу.

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, російські окупанти обстріляли Мирівську громаду на території Нікопольського району.

Внаслідок ворожої атаки є загиблий та двоє постраждалих.

За даними глави ОВА, воїни підрозділу ПвК "Схід" у Криворізькому районі знищили ворожу ракету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?