Сили ППО вночі збили 24 "шахеди" та ракету Х-59
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО вночі збили 24 "шахеди" та ракету Х-59

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

У ніч на 3 листопада російські окупанти атакували Україну чотирма десятками  “Shahed-136/131” та керованою авіаційною ракетою Х-59.

Що відомо про атаку 3 листопада

Повітряні сили повідомляють, що дрони були випущені з Курської області та з району Приморсько-Ахтарська, а ракета - із повітряного простору окупованої Херсонщини.

Повідомляється, що іранські дрони запускались хвилями і прямували у різних напрямках малими групами.

У більшості регіонів було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 24 ударних БпЛА “Shahed-136/131” та одну керовану авіаційну ракету.

У Повітряних силах повідомили, що до відбиття атаки було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Наслідки атаки 3 листопада

На Одещині зафіксовано влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта, заявили в ОВА. Постраждалих та сильних руйнувань немає.

Внаслідок нічних ударів по Харкову та Харківському району виникло п'ять пожеж, наймасштабніша - в одному з районів Харкова.

Там вогнем були охоплені адміністративна будівля, недіюча будівля швейного цеху, СТО, гаражі, 8 автівок та житловий будинок на загальній площі понад 1000 кв.м.

За даними ОВА, до лікарів звернулося 8 харків'ян з гострою реакцією на стрес, серед них 2 дітей. Поранених немає.

На Миколаївщині знищено три ударних безпілотники типу «Shahed-131/136».

На Львівщині збили 16 ударних безпілотників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?