Армія РФ атакувала ракетами Селидове й Курахове. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала ракетами Селидове й Курахове. Є загиблі та поранені

Поліція Донецької області
Донеччина

У Селидовому 31 грудня через обстріли РФ постраждали 14 людей, з них двоє загинули. Руйнувань зазнали 38 приватних і 5 багатоквартирних будинків, заклад освіти, гуртожиток, адмінбудівля. У Кураховому окупанти поцілили у відділення центральної міської лікарні, де в момент удару перебували на стаціонарі 25 пацієнтів і персонал. 5 людей отримали поранення.

Армія РФ масштабно обстріляла Селидове та Курахове

Російські військові обстріляли Селидове та Курахове Донецької області. В результаті ворожої атаки постраждало майже 20 людей, також є загиблі.

Про це повідомляє Поліція Донецької області у Telegram.

У Селидовому постраждали 14 людей, з них двоє загинули. Руйнувань зазнали 38 приватних і 5 багатоквартирних будинків, заклад освіти, гуртожиток, адмінбудівля, – повідомили правоохоронці.

За даними правоохоронців, у Кураховому окупанти поцілили у відділення центральної міської лікарні, де в момент удару перебували на стаціонарі 25 пацієнтів і персонал.

Постраждали 5 осіб - їм екстрено надали медичну допомогу. Наразі їхньому життю нічого не загрожує. Крім того, пошкоджено адмінбудівлі та критичну інфраструктуру, - пояснили в поліції.

На місцях атак працювали слідчо-оперативні групи, парамедики, вибухотехніки та всі профільні служби.

Армія РФ тричі обстріляла Курахове

Три рази на добу 16 грудня окупанти гатили з артилерії та “Ураганів” по Кураховому.

Про це заявила речниця Донецької обласної прокуратури Анастасія Мєдвєдєва та начальник Курахівської МВА Роман Падун.

Так, росіяни вдарили по центру місту з РСЗВ осколковими снарядами близько 12:40. Внаслідок обстрілу пошкоджень зазнали фасади та вікна чотирьох багатоквартирних будинків, 8 приватних будинків та магазини.

Наразі на місцях продовжують працювати правоохоронці. Попередньо, постраждалих немає, – зазначила Мєдвєдєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?