Армія РФ чотири рази за день обстріляла Нікополь. Знищено торговий центр
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ чотири рази за день обстріляла Нікополь. Знищено торговий центр

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
Пожежа

Російські війська 6 березня з артилерії вдарили по ТЦ "Епіцентр" у Нікополі на Дніпропетровщині, вогонь охопив 4 тис кв м.

Росія масштабно атакувала Нікополь

Армія РФ чотири рази за сьогоднішній день завдавала удари по Нікополю Дніпропетровської області. У результаті ворожих обстрілів у місті спалахнув житловий будинок та ТЦ “Епіцентр”

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Окупанти сьогодні вгатили по торгівельному центру у Нікополі. Били з артилерії. Сталася масштабна пожежа. Зараз з вогнем борються наші рятувальники.

Це був один з найбільших торгових об'єктів міста площею понад 5100 кв м, який забезпечував товарами першої потреби всі прилеглі населені пункти. З початку війни він не припинив функціонування. Це вже шостий знищений ТЦ по Україні.

Загалом за день було 4 атаки по Нікопольщині — 2 дрони-камікадзе та стільки ж артилерійських обстрілів.

Вранці через артобстріл у Нікополі зайнялася приватна оселя. Постраждала 75-річна жінка, в неї — сильний стрес, але все добре, лікуватиметься вдома.

Пошкоджені 6 будинків, 3 господарські споруди, автомобіль та лінія електропередачі.

У компанії повідомили, що в "Епіцентрі" на момент удару не було людей, тому обійшлося без жертв.

Про масштабні атаки армії РФ на Нікополь розказав і голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Через ворожий артобстріл зайнявся великий магазин. Вогонь охопив 4 тис кв м. На щастя, без жертв.

Армія РФ масштабно обстрілює Нікопольський район Дніпропетровщини

Упродовж 18 лютого російські війська обстріляли Нікопольський район з дронів, артилерії та «Градів».

Сьогодні росіяни скерували на Нікопольщину шість дронів-камікадзе. Двічі били із важкої артилерії. Застосували й «Град». Поцілили по районному центру, Марганецькій та Мирівській громадах. В останній постраждала людина. Пошкоджені інфраструктурний об'єкт, пекарня і приватний будинок.

За його словами, у самому Нікополі снарядами понівечені чотири оселі та три господарські споруди. Обстріли зачепили також парник, гаражі, авто і лінію електропередач.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?