Армія РФ завдала удару по Мирнограду. Загинуло двоє людей, кілька поранено
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала удару по Мирнограду. Загинуло двоє людей, кілька поранено

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
обстріл

Російські загарбники обстріляли місто Мирноград на Донеччині. Внаслідок обстрілу є руйнування п'ятиповерхового багатоквартирного будинку.

Що відомо про атаку РФ по Мирнограду

Як повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, росіяни скинули на місто авіабомбу "Гром-Е1" — влучили у пятиповерхівку.

Дві людини загинули і 5 поранено внаслідок нічного обстрілу Мирнограда. Крім того, рятувальники зуміли витягнути з-під завалів 13-річну дівчинку — вона не отримала фізичних травм", — зазначив голова ОВА.

Всього ударом пошкоджено 4 будинки.

Усі поранені отримують медичну допомогу: 1 людина перебуває у тяжкому стані, троє — у стані середньої тяжкості. Пошукова операція на місці події завершена.

За даними голови МВС, у Мирнограді 6 людей врятовано з-під завалів, з них 1 дитина.

Як розповіли у Донецькій облпрокуратурі, снаряд влучив у житловий масив, де постраждали чоловіки 19, 26 та 44 років та жінки 46 й 77 років.

У потерпілих виявили мінно-вибухові травми, забої голови й тіла, а також перелам. З-під завалів однієї з будівель рятувальники дістали загиблих 76-річну жінку та чоловіка 68 років, — додали у відомстві.

Росія атакувала Суми та Кривий Ріг

Упродовж останніх годин через російські атаки знищені багатоповерхівки у трьох містах України — Мирнограді, Сумах та Кривому Розі.

Вночі окупанти вдарили по п'ятиповерхівці у Сумах. Знищено близько півтора десятка квартир, гасіння пожежі триває.

Підрозділи ДСНС врятували 10 людей, постраждали щонайменше 8 жителів. Серед зниклих безвісти можуть бути ще троє людей, — додав Клименко.

Тим часом у Кривому Розі зросла кількість жертв ракетного удару до 4 людей.

Вночі у медичному закладі померла жінка. Загальна кількість загиблих та постраждалих — більше півсотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?