Армія РФ обстріляла Донеччину з артилерії та РСЗВ. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Донеччину з артилерії та РСЗВ. Є загиблі та поранені

Прокуратура Донецької області
Донецька область

Російські окупанти не полишають спроб знищити Авдіївку. Через обстріл міста з "Градів", перебуваючи в себе вдома, отримала осколкове поранення спини місцева мешканка. Від вибуху ворожого снаряда загинув у Катеринівці 68-річний чоловік. Від смертельного поранення у власному будинку у Красногорівці загинула жінка 73 років. 

Російська армія масовано обстріляла Донецьку область

Російські терористи 4 січня обстріляли населені пункти Донецької області з "Градів" та інших видів озброєнь. Загиблих і поранених стало більше.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у Facebook.

Росіяни не полишають спроб знищити Авдіївку. Внаслідок обстрілу міста з РСЗВ "Град", перебуваючи в себе вдома, отримала осколкове поранення спини місцева мешканка 55 років.

Жінку госпіталізували для надання кваліфікованої медичної допомоги, – йдеться у повідомленні.

Також підрозділи армії РФ зі ствольної артилерії обстріляли Катеринівку Покровського району. Від вибуху ворожого снаряда загинув 68-річний чоловік. Його тіло перед подвір'ям приватного домоволодіння виявила донька.

До лікарні з переломом стегна та осколковим пораненням голови доправили 86-річного пенсіонера.

З тієї ж зброї російські окупанти завдали удару по Красногорівці. Від смертельного поранення у власному будинку загинула жінка 73 років. Осколок російського боєприпасу влучив їй у скроню.

Прокурори продовжують вживати всіх можливих і належних заходів для фіксації воєнних злочинів РФ проти мирного населення регіону.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Обстріли Донецької області

Російські війська постійно обстрілюють міста Донецької області, особливо прифронтові. Глава Донецької ОВА Вадим Філашкін закликав людей евакуюватися.

Так, 3 січня російські війська обстріляли Авдіївку ракетами. В результаті є загиблий та поранений.

Також окупанти обстріляли місто Гірник та потрапили до житлового будинку. Поранення отримала дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?