Армія РФ обстріляла Курахове з РСЗВ. Є загиблий і поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Курахове з РСЗВ. Є загиблий і поранений

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Курахове

21 січня російським ударом з систем РСЗВ по Кураховому на Донеччині пошкоджено дитсадок і декілька приватних будинків, зайнялася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Вбито 31-річного чоловіка, поранено ще одного місцевого жителя.

РФ масовано обстріляла з “Градів” Курахове на Донеччині

Російські загарбники в черговий раз обстріляли Донецьку область, зокрема, місто Курахове. Внаслідок атаки загинула одна людина, ще одна – отримала поранення.

Про це заявив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

Сьогодні вдень росіяни обстріляли місто з "Градів" – поцілили у житлову забудову. На місці влучання загинув 31-річний чоловік, ще один – отримав поранення, – повідомив він.

За його словами, ударом з “Градів” пошкоджено дитячий садок і приватні будинки, сталася пожежа, яку рятувальники вже ліквідували.

Філашкін додав, що точні наслідки атаки встановлюються.

Армія РФ масштабно обстріляла Селидове та Курахове

Російські військові обстріляли Селидове та Курахове Донецької області. В результаті ворожої атаки постраждало майже 20 людей, також є загиблі.

Про це повідомляє Поліція Донецької області у Telegram.

У Селидовому постраждали 14 людей, з них двоє загинули. Руйнувань зазнали 38 приватних і 5 багатоквартирних будинків, заклад освіти, гуртожиток, адмінбудівля, – повідомили правоохоронці.

За даними правоохоронців, у Кураховому окупанти поцілили у відділення центральної міської лікарні, де в момент удару перебували на стаціонарі 25 пацієнтів і персонал.

Постраждали 5 осіб – їм екстрено надали медичну допомогу. Наразі їхньому життю нічого не загрожує. Крім того, пошкоджено адмінбудівлі та критичну інфраструктуру, – пояснили в поліції.

На місцях атак працювали слідчо-оперативні групи, парамедики, вибухотехніки та всі профільні служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?