Армія РФ обстріляла обласну бібліотеку імені Гончара у Херсоні — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла обласну бібліотеку імені Гончара у Херсоні — фото

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
обстріл

Російська армія вчергове вдарила по Херсону. Під ударом опинилася обласна бібліотека імені Гончара.

Армія РФ знищила відому бібліотеку у Херсоні

"Одне з влучань - по обласній бібліотеці імені Гончара. У будівлі - суттєві руйнування", - зазначив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Внаслідок обстрілу у бібліотеці спалахнула пожежа. Рятувальники понад півтори години гасили вогонь.

За словами Прокудіна, через ворожу атаку ніхто не постраждав. На опублікованих фото помітно, що будівля бібліотеки дуже пошкоджена, там вибиті вікна, зруйновані деякі конструкції.

Що відомо про обстріл Херсона 11 листопада

Як повідомляє пресслужба Херсонської ОВА, будинок депутата Ігоря Осипенка у приватному секторі потрапив під ворожий обстріл близько 15.00.

Загалом було зафіксовано чотири вибухи.

Окрім того, зазначається, що обстріл спричинив пожежу в будинку.

Згодом з’явилася інформація про те, що в результаті влучання ворожого снаряду в багатоквартирний будинок у центральній частині Херсона постраждали двоє людей.

За словами представників місцевої влади, поранення голови, шиї та ніг середнього ступеня тяжкості отримала 29-річна жінка. Її шпиталізували до лікарні.

У 53-річної херсонки – контузія та травма ноги. Потерпілій надали медичну допомогу, подальше лікування вона проходитиме амбулаторно, - йдеться в повідомленні.Що важливо розуміти, російські загарбники влаштували нову атаку на Херсон у річницю його деокупації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?