Армія РФ обстріляла Херсон — є загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Херсон — є загиблий

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
Херсон

17 червня російські окупанти вкотре обстріляли Херсон. Внаслідок ворожої атаки відомо про одного загиблого.

Головні тези:

  • Армія РФ обстріляла Херсон та Полтаву, що призвело до загибелі людини та пошкодження інфраструктури.
  • В результаті ворожого обстрілу у Херсоні загинув чоловік, до того ж окупанти нанесли удари по житловим будинкам та газопроводу.
  • У Полтавській області під вогнем РФ були поранені 9 осіб, а також пошкоджено численні будівлі та електролінії.
  • Ворожі атаки армії РФ призвели до значних матеріальних збитків та загрози для життя мирного населення в Херсоні та Полтаві.

У результаті обстрілу армією РФ Херсона загинула людина

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його даними, тіло загиблого чоловіка виявили на території одного з парків. Ймовірно, він загинув під час мінометного обстрілу.

Наслідки удару ще з’ясовуються, уточнив Прокудін.

Яка ситуація на Херсонщині

За даними ОВА, минулої доби під російським вогнем та авіаударами опинилися місто Херсон та 8 інших населених пунктів області. Протягом дня 2 людини зазнали поранень.

Російські військові поцілили в житлові квартали, зокрема пошкоджено 7 приватних будинків. Також зафіксоване влучання в об'єкт критичної інфраструктури, газопровід та приватний автомобіль.

Також 17 червня атакували дроном-камікадзе село Осокорівка Бериславського району. Внаслідок атаки загинув чоловік.

Внаслідок удару РФ по передмістю Полтави є постраждалі

17 червня армія РФ атакувала Полтавську область. За попередньою інформацією, ворог влучив у цивільну інфраструктуру в Полтавському районі, повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Постраждали люди. Наразі відомо про 9 осіб, які отримали поранення. Попередньо без загиблих. Пошкоджено кілька багатоповерхівок.

Як відзначив голова ОВА, внаслідок удару у Полтавському районі також пошкоджено електролінії, внаслідок чого без світла залишились:

  • 53 тис побутових;

  • 2,4 тис юридичних споживачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?