Армія РФ обстріляла Херсонщину. Є загиблий та поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Херсонщину. Є загиблий та поранений

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
Кізомис

Російські терористи знову атакували з повітря Кізомис Херсонської області. Відомо про одного загиблого та одного пораненого.

Росія обстріляла Кізомис: загинув чоловік

29 квітня російська армія обстріляла село Кізомис у Херсонській області, у результаті чого помер 60-річний місцевий житель.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Прокудін поінформував, що ЗС РФ атакували Кізомис, обстрілюючи людські будинки. Унаслідок цього постраждав 60-річний чоловік, який перебував на городі, та через російську агресію отримав вибухову травму й поранення ноги.

Важкі травми отримав 60-річний місцевий житель. На жаль, поранення виявилися смертельними. Серце чоловіка зупинилося дорогою до лікарні.

Олександр Прокудін

Олександр Прокудін

Керівник Херсонської ОВА

Херсонська обласна прокуратура повідомила про початок досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 29 квітня близько 11:30 армія РФ вкотре обстріляла один із населених пунктів Білозерської громади. Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

Згодом у Херсонській ОВА повідомили, що внаслідок обстрілу також поранено 37-річного чоловіка.

37-річний чоловік отримав вибухову травму, уламкові поранення передпліччя та тулуба, а також перелом ребра та кінцівки.

Військові РФ атакували цивільних у Херсонській області з дрона

На Херсонщині 26 квітня росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення кінцівок.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

За два дні російські війська атакували третю цивільні автівку з дрона.

Як зазначається, на Нововоронцовській трасі внаслідок скидання вибухового предмета на автомобіль постраждали двоє людей.

В ОВА інформують, що 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення кінцівок. Їх доставили у лікарню. Медики надали першу медичну допомогу потерпілим. Госпіталізації вони не потребують.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?