Армія РФ скинула на Вовчанськ близько 300 бомб протягом місяця — ОСУВ Хортиця
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ скинула на Вовчанськ близько 300 бомб протягом місяця — ОСУВ Хортиця

Вовчанськ

Армія РФ не припиняє тероризувати Харківщину авіаударами зі своєї території — б’ють керованими авіаційними бомбами і знищують цивільну інфраструктуру.

Головні тези:

  • Армія РФ продовжує тероризувати Харківщину авіаударами, скинувши близько 300 бомб на Вовчанськ за місяць.
  • Українські війська взяли у полон десятки російських військових в районі Вовчанська на Харківщині.
  • Сили оборони уразили три склади з боєприпасами та іншу інфраструктуру російських окупантів у місті, тримаючи під контролем більшість території.
  • Жорсткі бої тривають в місті та на околицях, де росіяни намагаються просунутись і закріпитися.
  • Українські війська контролюють близько 70% території Вовчанська, не допускаючи просування ворожих військ.

Війська РФ б’ють по Харківщині КАБами та знищують інфраструктуру

Російські війська з 10 травня по 4 червня скинули поблизу Вовчанська Харківської області приблизно 300 авіабомб. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця підполковник Назар Волошин.

За добу окупанти скинули на Харків і область близько 30 керованих авіабомб. Вранці окупанти скинули КАБ на Куп'янськ. У районі міста Вовчанськ з 10 травня окупанти скинули близько 300 авіабомб, — сказав Волошин.

Речник додав, що російські терористи не припиняють тероризувати Харківщину авіаударами зі своєї території — б’ють керованими авіаційними бомбами і знищують цивільну інфраструктуру.

ЗСУ взяли у полон десятки військових РФ в районі Вовчанська

У місті й на околицях точаться жорсткі бої, адже росіяни там не припиняють спроб просунутись або закріпитися малими штурмовими групами.

За інформацією речника ОСУВ “Хортиця” Назара Волошина, українські військові взяли у полон близько 60 російських загарбників злочинної армії РФ в районі Вовчанська на Харківщині. 

Речник ОСУВ “Хортиця” повідомив, що українські військові контролюють близько 70% території Вовчанська.

Протягом 3 червня у місті тривали бої. Сили оборони уразили три склади з боєприпасами, один склад паливно-мастильних матеріалів та 12 бліндажів російських окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?