Армія РФ вбила на Донеччині 7 цивільних протягом доби
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вбила на Донеччині 7 цивільних протягом доби

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Донеччина

Внаслідок обстрілів РФ в різних населених пунктах Донеччини було вбито сімох людей, ще 15 отримали поранення.

Головні тези:

  • Російські обстріли призвели до пошкодження будинків, автомобілів та інфраструктури в різних населених пунктах Донецької області.
  • Унаслідок ракетного удару РФ по Вільнянську Запорізької області загинуло 7 осіб, а 36 отримали поранення.
  • У Лиманській, Торецькій та Кураховській громадах зафіксовано жертви внаслідок обстрілів РФ.

Протягом доби на Донеччині зафіксували 32 обстріли РФ

За минулу добу на Донеччині зафіксували 32 обстріли Росії, загинули семеро людей.

За словами голови обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, одна людина загинула у Курахівці Покровського району, ще троє там зазнали поранень.

У Костянтинівці російські обстріли також забрали життя людини, ще трьох поранили.

Обстрілами тут було зруйновано два приватні будинки, пошкоджено 13, а також 12 багатоповерхівок, чотири нежитлові приміщення, три адмінбудівлі, спортзал, крамницю, два інфраструктурні об'єкти і 13 автомобілів.

У Лиманській громаді загинули троє людей, ще одна особа зазнала поранень, додав Філашкін. У Торецькій громаді також двоє загиблих та шість поранених, пошкоджено 24 будинки та дві адмінбудівлі.

Ще одна людина зазнала поранень у Кураховому Покровського району. Там також знищено будинок. Крім того, пораненого та пошкодження будинку зафіксували у Торському.

У Селидовому пошкоджено три адмінбудівлі та шість промислових приміщень, у Часовоярській громаді — чотири приватні будинки і багатоповерхівка, у Сіверській — два будинки зруйновані і два пошкоджено.

Ракетний удар РФ по Вільнянську. Кількість постраждалих продовжує зростати

Станом на 30 червня внаслідок російського ракетного удару по Вільнянську Запорізької області постраждали 43 особи, з них 7 осіб загинули (3 чоловіка, 1 жінка та 3 дітей).

В результаті удару РФ по Вільнянську травмовані 36 осіб, серед яких 9 дітей. Пошкоджені дві багатоповерхівки та 12 торговельних приміщень, знищено вщент 7 автомобілів, повідомляє поліція Запорізької області.

На місці працює мобільний пункт прийому звернень громадян, куди люди можуть звернутись за допомогою або написати заяву про пошкоджене майно. Також постраждалі можуть звернутися до територіального підрозділу поліції або на спецлінію „102“. Продовжують роботу комунальні служби, — інформують в поліції.

За словами голови Запорізької ОВА Івана Федорова, 12 людей, поранених внаслідок удару росіян по Вільнянську, перебувають у лікарнях. Стан шістьох з них медики оцінюють як важкий.

У госпіталізованих осколкові поранення, контузії, переломи, травматичні ампутації. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?