Армія РФ вночі вдарила ракетою по Кривому Рогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вночі вдарила ракетою по Кривому Рогу

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
Рятувальники

Російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу вночі 28 листопада. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

Що відомо про обстріл Кривого Рогу

Вночі агресор вдарив ракетою по місту Кривий Ріг. Всі деталі зараз встановлюються.

Окрім того, з важкої артилерії російські окупанти обстріляли Марганецьку громаду Нікопольського району. Минулося без загиблих та постраждалих. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

За словами глави ОВА, на решті території області було спокійно, без ворожих атак.

Обстріли Кривого Рогу

Російські військові періодично обстрілюють Кривий Ріг. Вони роблять це із застосуванням крилатих і балістичних ракет, а також дронів-камікадзе.

Так, російські терористи в ніч на 23 листопада атакували Дніпропетровську область. Одну з ракет спрямували на об'єкт інфраструктури у Криворізькому районі.

Наприкінці вересня Кривий Ріг зазнав ракетної атаки росіян. Тоді окупанти обстріляли одне з підприємств міста. Вони завдали удару із застосуванням балістики.

Відомо, що були пошкоджені три приватні будинки та дві господарські споруди. Побиті 40 сонячних панелей. Зруйнована будівля, що не експлуатувалася, та лінії електропередач.

Також у жовтні росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Унаслідок ворожого удару загинула людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?