Армія РФ завдала авіаудар по Торецьку. Є загиблий та троє поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала авіаудар по Торецьку. Є загиблий та троє поранених

ДСНС України
Торецьк

Прокуратура Донецької області повідомляє, що о 17:40 окупанти вдруге за день атакували місто Торецьк. За попередніми даними, ворог скинув на місто дві авіабомби КАБ-250.

Армія РФ вчергове атакувала Торецьк

Російська армія 30 листопада завдала авіаудару по Торецьку в Донецькій області. Унаслідок ворожої атаки загинула одна людина.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Telegram.

Торецьк. Ввечері ворог здійснив авіаудар по місту. В результаті зруйновано приватний будинок на 4 господарі, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одна особа загинула, а представники ДСНС та Національної поліції України врятували з-під завалів 2 людей.

Загалом постраждало 3 особи. Роботи завершено, – додали рятувальники.

Прокуратура Донецької області розпочала розслідування.

Прокуратура повідомляє, що о 17:40 окупанти вдруге за день атакували місто Торецьк. За попередніми даними, ворог скинув на місто дві авіабомби КАБ-250.

Удари по Торецьку: що відомо

Торецьк розташований поблизу лінії фронту, неподалік від окупованої Горлівки. Росіяни регулярно атакують місто.

28 листопада російські війська вдарили з авіації по шахті в Торецьку. Унаслідок ворожої атаки постраждали чотири жінки – працівниці, які перебували в одній із майстерень. Пізніше кількість поранених зросла до п'яти.

30 листопада повідомлялося, що російські війська поранили трьох жителів Торецька, які чекали на "гуманітарку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?