Атака дронів на нафтобазу в Краснодарському краї РФ. Зʼявилися супутникові фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Атака дронів на нафтобазу в Краснодарському краї РФ. Зʼявилися супутникові фото наслідків

Атака дронів на нафтобазу в Краснодарському краї РФ. Зʼявилися супутникові фото наслідків
Джерело:  Радіо Свобода

6 липня влада Краснодарського краю Росії вчергове поскаржилася на “українську атаку” дронів.

Головні тези:

  • 6 липня в Краснодарському краї Росії сталася атака дронів на нафтобазу в станиці Ленінградська, що призвело до серйозних пошкоджень.
  • Супутникові знімки свідчать про те, що в результаті атаки вигоріла більша частина нафтобази, а також були пошкоджені інші об'єкти в регіоні.
  • За даними російських владних органів, цілями дронів були різноманітні об'єкти, включаючи нафтобази та промислові підприємства.

Які наслідки дронової атаки по нафтобазі РФ

Видання показало супутниковий знімок наслідків дронової атаки на нафтобазу в станиці Ленінградська Краснодарського краю РФ.

На знімку за 6 липня видно, що вигоріло більше ніж половина нафтобази.

Що відомо про атаку дронів по нафтобазах РФ 6 липня

У так званому “Оперштабі” Краснодарського краю заявили, що цілями дронів були об'єкти в кількох муніципалітетах регіону — Єйському, Ленінградському і Павлівському.

У Єйську дрони збили засобами ППО, однак через падіння уламків зафіксовано “незначні пошкодження” вежі стільникового зв'язку.

У станиці Павлівській горіли резервуари з паливом. У РФ заявили, що відбили атаку дронів, а причиною займання є падіння фрагментів БпЛА на нафтобазі.

Також, завдяки роботі ППО РФ, горів резервуар із паливом горів у станиці Ленінградській.

Також внаслідок атаки дронів на російський Ростов фрагменти одного з БПЛА впали на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів у Залізничному районі. Пошкоджень немає.

Фрагменти ще одного безпілотника знайшли на території металургійного підприємства «Айфон», в офісній будівлі вибило шибки.

Крім того, під час атаки гелікоптер Мі-28 вимушено сів у полі, неподалік села Кугей в Азовському районі, щоб не потрапити під удар дронів. В результаті спалахнула суха трава на площі 500 кв м.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?