Атака РФ на Україну. Сили ППО озвучили кількість збитих цілей
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака РФ на Україну. Сили ППО озвучили кількість збитих цілей

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

Російські війська в ніч з 7 на 8 грудня атакували Україну безпілотниками типу "Шахед" та зенітними керованими ракетами С-300. Повітряні сили ЗСУ збили п’ять дронів.

Повітряні сили озвучили результати своєї роботи

За даними військових, окупанти атакували Україну безпілотниками типу "Shahed" із району Приморсько-Ахтарськ, що в Росії та зенітними керованими ракетами С-300 з території Бєлгородської області.

Усього зафіксовано пуски семи ударних БпЛА "Shahed-136/131" та шести зенітних керованих ракет С-300. 

Напрямок удару "Шахедів" – Дніпропетровщина, зенітних керованих ракет – Харківщина.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 5 ударних БпЛА противника.

Що відомо про нічну атаку РФ по Україні

Сьогодні вночі у Харкові пролунало кілька гучних вибухів. Незабаром після першого вибуху у регіоні оголосили повітряну тривогу. Мер міста до закінчення тривоги перебуватиме в укриттях і не публікувати кадри з місця пригод.

Повідомляється, що окупанти завдали 6 ударів по Харкову. Зафіксовано попадання у Холодногірському та Шевченківському районах міста.

Внаслідок обстрілу росіянами Харкова поранення отримала 36-річна жінка. Медичну допомогу їй надано на місці. Ще одного пораненого - 25-річного чоловіка з вибуховими травмами госпіталізовано до лікарні. Його стан здоров'я задовільний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?