Атака ЗСУ на полігон РФ у Краснодарському краї. З'явилися супутникові фото наслідків
Категорія
Світ
Дата публікації

Атака ЗСУ на полігон РФ у Краснодарському краї. З'явилися супутникові фото наслідків

рф
Джерело:  Радіо Свобода

Внаслідок ударів ЗСУ по території полігону в російському Єйську Краснодарського краю вночі 21 червня було пошкоджено казарму та ангар. 

Головні тези:

  • ЗСУ здійснили удар по полігону в Єйську Краснодарського краю, пошкодивши казарму та ангар.
  • Супутникові знімки показують улаштування російських військових об'єктів, які постраждали від ударів ЗСУ.
  • За допомогою даних від телеграм-каналу Astra відомо, що в результаті атаки постраждало 9 російських військовослужбовців.
  • ЗСУ відпрацювали по полігону запуску дронів та НПЗ у Краснодарському краї, наносячи удари по важливим об'єктам.
  • Результати атаки на полігон РФ у Краснодарському краї викликали підвищений інтерес та обговорення у військових колах.

Що відомо про наслідки атаки ЗСУ на полігон РФ у Краснодарському краї

Порівняння супутникових знімків за 20 і 21 червня показує, що на території військової частини ППО поруч з аеродромом Єйська внаслідок українського удару в ніч на п'ятницю пошкоджено будівлю казарми і розташований поруч ангар. Телеграм-канал Astra повідомляв із посиланням на свої джерела, що внаслідок удару було поранено 9 російських військовослужбовців. Радіо Свобода не може незалежно підтвердити цю інформацію, місцева влада удар по Єйську не коментувала, — йдеться в повідомленні.

Атака ЗСУ на Краснодарський край

Вночі 21 червня СБУ із ЗСУ відпрацювали по полігону запуску "шахедів" і трьох НПЗ у Краснодарському краї:

Спочатку в рамках спільної реалізації з ракетними військами і ВМС ЗСУ "бавовна" відвідала полігон 167-го навчального центру в н.п. Єйськ, звідки росіяни запускають по Україні "шахеди". Там розташований склад іранських дронів і проживають у казармах їхні оператори. На полігоні зафіксовано серію вибухів із подальшою детонацією.

Згодом росЗМІ писали, що ЗСУ вразили 726-й навчальний центр російських військ ППО. Повідомлялося, що 21 червня в казарму військової частини ППО під Єйськом влучила ракета, унаслідок удару поранено 9 військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?