АТЕШ дізнався координати бази армії РФ на Херсонському напрямку — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ дізнався координати бази армії РФ на Херсонському напрямку — фото та відео

Армія РФ
Джерело:  АТЕШ

Партизани провели розвідку у районі бази РФ на Херсонському напрямку. Ворог використовує її як тимчасовий пункт дислокації.

АТЕШ виявив базу окупантів на Херсонщині

Агенти розвідали базу окупантів у Новоолексіївці, Херсонська область, яка вже понад місяць є як тимчасовий пункт дислокації.

Як уточнюють партизани, на базі вдалося виявити безліч військових машин КрАЗ-257, один з новітніх бронеавтомобілів "Атлет", машини ГАЗ, та інші транспортні засоби з особовим складом.

На них особовий склад приїжджає на обід та вечерю та убуває назад на позиції, - уточнює "Атеш".

Яка ситуація на Херсонському напрямку

17 листопада українські військові заявили, що провели серію успішних дій на лівому березі Дніпра на Херсонщині, який досі залишається захопленим РФ з лютого 2022 року.

Завдяки чому ЗСУ вдалося закріпитися на кількох плацдармах. Зокрема нещодавно повідомлялося, що відтиски з боку наших військових відбуваються на лінії від 3 до 8 кілометрів уздовж усього узбережжя.

При цьому, 13 листопада в Міноборони РФ заявили про перегрупування військ у Херсонській області.

До цього у звіті Інституту вивчення війни повідомляли, що ЗСУ продовжують вести масштабніші, ніж зазвичай, наземні операції на лівому березі Херсонської області. Зокрема, ЗСУ ведуть бої у селі Кринки, а РФ намагається завадити цьому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?