АТЕШ провів розвідку на газопереробному заводі у Красноярську
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ провів розвідку на газопереробному заводі у Красноярську

Красноярськ
Джерело:  АТЕШ

Партизани руху кримськотатарського опору АТЕШ провели розвідку на газопереробному об'єкті, який стабілізує напругу і подає газ у котельні військових частин Красноярська.

Головні тези:

  • АТЕШ провів успішну розвідку на газопереробному заводі в Красноярську.
  • Зібрана інформація вказує на можливість вплинути на нормальне функціонування об'єкту, який є критичним для постачання газу у військові частини.
  • Координати знайденого об'єкту дозволять ефективно контролювати та планувати можливі акції щодо стратегічного впливу на російський паливно-енергетичний комплекс.
  • Дії підпільників мають потенційно важливий вплив на забезпечення військової техніки російських військ та цивільної авіації, ослаблюючи потенційні агресивні можливості окупантів.

АТЕШ знайшов об’єкт, пов’язаний з російськими військовими у Красноярську

Наші агенти провели розвідку для виявлення слабких місць в енергетичній системі Росії, а саме на газопереробному об'єкті, який стабілізує напругу і подає газ у котельні військових частин Красноярська.

Зазначається, що агенти руху опору проникли на територію, що охороняється, і зібрали всю необхідну інформацію.

Спасибі окремим особистостям у персоналі та охороні за "якісну" роботу і сприяння нашим агентам при виконанні робіт.

АТЕШ розвідав військовий завод РФ

Йдеться про об'єднану двигунобудівну корпорацію “Сатурн”, де проводяться розробка, виробництво та сервісне обслуговування двигунів для бойової та цивільної авіації, космічних програм, військово-морського та цивільного флоту, паливно-енергетичного комплексу Росії.

Партизани мають інформацію про вразливі точки на складах з горючими рідинами. Завод працює щодня і лише повне виведення з ладу стратегічного критичного об'єкта інфраструктури дозволить критичним чином вплинути та суттєво скоротити обслуговування та виробництво кількох десятків тисяч двигунів для військової авіації окупантів!

Координати: 58.053153, 38.805867, 58.052054, 38.809952, 58.052474, 38.811805, 58.047532, 38.803930, 58.051814, 38.805183.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?