АТЕШ провів розвідку військової частини ПКС РФ під Москвою — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ провів розвідку військової частини ПКС РФ під Москвою — відео

Ногінськ
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ продовжує вдалі розвідувальні дії на території Російської Федерації. Цього разу партизани знайшли місцезнаходження військової частини Повітряно-космічних сил Росії.

АТЕШ виявили військову частинку ПКС РФ під Москвою

АТЕШ провели розвідку військової частини ПКС недалеко від Москви.

Про це підпільники повідомили у Telegram.

Наші агенти змогли розвідати військову частину № 28289, що у підмосковному селищі міського типу Ногінськ-9. Це 145-й Центр контролю космічного простору, який, швидше за все, відповідає за повітряний простір Москви.

Усі КПП території військової частини охоронялося озброєним нарядом і вздовж паркану виставлено варту. Об'єкт під суворою охороною, що натякає на його важливість. АТЕШ продовжує розвідку та пошук способів завдати максимальної шкоди Військово-космічним силам Росії.

Далі з цієї частини на вас чекає цікавий розвиток подій, – обіцяють АТЕШ.

Що відомо про проникнення партизанів АТЕШ на територію дивізії у Підмосков’ї

АТЕШ проник у дивізію імені Дзержинського в Балашисі. Наш агент із числа офіцерів проник у зазначену дивізію. Ми вже отримали список особового складу, який бере участь у "СВО". Їхні імена, контакти та особисті дані передано до відповідних органів. Агент передає полум'яний привіт товаришам по службі, – зазначають представники партизанського руху.

Рух також опублікував координати розташування дивізії.

У структурі самої дивізії проводиться розширення і зміцнення нашої агентурної мережі для більш якісної діяльності, – зазначається у повідомленні АТЕШ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?