АТЕШ розвідав аеродром у Єйську, з якого РФ атакує Україну — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ розвідав аеродром у Єйську, з якого РФ атакує Україну — фото

АТЕШ
Джерело:  АТЕШ

Партизани провели розвідку у місті Єйськ Краснодарського краю РФ. Зокрема, вони пробралися на аеродром, який використовують росіяни для ударів по Україні.

Що виявили партизани на аеродромі в Єйську

Як уточнили партизани, їм вдалося дізнатися точну кількість повітряних суден та розміщення складів із ракетним озброєнням.

Всю інформацію передали Силам оборони України, — повідомили в "Атеші".

Також партизани розповсюдили містом листівки з посланням для льотчиків, які здійснюють польоти на цих суднах.

Що відомо про аеродром у Єйську

Єйськ — місто на південному березі Таганрозької затоки, розташоване на південному заході Росії. З дня заснування є морським портом.

На його території також розташований еродром спільного базування. При аеродромі працює 570 авіаремонтний завод Міноборони РФ. На даний момент цей аеродром є одним із стратегічно важливих об'єктів, оскільки використовується окупантами для атак по території України.

Зазначимо, що цей аеродром неодноразово ставав мішенню для ударів у зв'язку з базуванням на ньому стратегічної авіації РФ.

Наприклад, у лютому 2023 року в російському Єйську в районі аеродрому пролунали вибухи. А 17 жовтня 2022 року на житловий будинок російського міста Єйськ впав військовий літак. Загинули більше 10 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?