Атеш виявив місце розміщення техніки армії РФ у Горлівці — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Атеш виявив місце розміщення техніки армії РФ у Горлівці — відео

техніка
Джерело:  АТЕШ

Партизани знайшли місце, де окупанти ховають техніку у тимчасово захопленій Горлівці Донецької області. Крім того, їм вдалося засікти її переміщення.

Що відомо про розміщення техніки армії РФ у Горлівці

Наші агенти змогли зафіксувати переміщення техніки окупантів, у тому числі й танків у Горлівці, — йдеться у повідомленні.

Також в "Атеші" зізналися, що знають місце, де базується ця техніка і координати місця передали Силам оборони України.

Продовжуємо розвідку всіх військових об'єктів в Росії. Наше завдання оперативно передавати будь-яку інформацію, яка допоможе деокупувати Донецьку та інші області Силами оборони України, — додали у повідомленні.

Атеш виявили розміщення техніки РФ для відбиття атак морських дронів

Агенти "АТЕШ" провели спостереження в бухтах Севастополя, під час якого було помічено, що ВС РФ застосовують БМ-21 "Град" і ЗРК "ТОР" для відбиття повітряних і морських ударів Сил оборони України (СОУ), — йдеться в повідомленні.

За інформацією партизан, окупанти намагаються використовувати "Град", головним чином, з метою знищення морських дронів, які використовуються СОУ для ураження кораблів Чорноморського флоту РФ.

Як показує практика, ця тактика частіше не спрацьовує, ніж навпаки, — стверджують в "АТЕШ".

Як зазначається в повідомленні, раніше агенти зафіксували великий десантний корабель біля Графської пристані.

Періодично спостерігається переміщення суден у бухтах і вихід катерів берегової охорони на патрулювання, — повідомляють партизани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?