АТЕШ знайшли місце виготовлення російських дронів у Бердянську
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ знайшли місце виготовлення російських дронів у Бердянську

Дрони
Джерело:  АТЕШ

Російські окупанти організували виробництво дронів на «Бердянському Заводі Жаток». Але підпільники АТЕШ вже знають, де знаходиться підприємство.

Партизани АТЕШ розвідали місцезнаходження завода з виробництва дронів у Бердянську

Російські загарбники виробляють дрони та ремонтують бронетехніку на заводі у тимчасово окупованому Бердянську.

Про це учасники кримськотатарського руху опору повідомили у Telegram.

Наші агенти з тимчасово окупованого Бердянська повідомляють, що рашисти організували виробництво дронів та ремонт бронетехніки на «Бердянському Заводі Жаток». Згідно з переданою інформацією, останнім часом надходить багато пошкодженої техніки із Запорізького спрямування, а виробництво дронів незначних масштабів і навряд чи покриє потреби навіть одного лінійного підрозділу.

Координати місця: 46.795584510, 36.739596998.

Ми продовжуємо спостереження за цим об'єктом, виявляючи слабкі сторони та недоліки. Наша мета – забезпечити припинення його функціонування, – заявили у АТЕШ.

Що зʼясували партизани у військоматі в Криму

Як зазначає рух, вже якийсь час агент “Атеш” працює у військовому комісаріаті "Сімферопольського району та міста Алушта Республіки Крим.

Відомо, що військкомат розташований у тимчасово окупованому Сімферополі.

Агент передає інформацію про хід мобілізації, а також списки та контакти новомобілізованих людей, які є нашими потенційними агентами.

Також він допомагає нашим агентам мобілізуватися і переводитися в потрібні нам військові формування, – зазначають в "Атеш".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?