АТЕШ слідкує за корпорацією з виготовлення ракет у Підмосков'ї
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ слідкує за корпорацією з виготовлення ракет у Підмосков'ї

Ракетний завод
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ надав нові дані про російський завод, який виготовляє ракетне озброєння. Це оборонне підприємство знаходиться у Московській області.

Партизани АТЕШ розвідали місцезнаходження ракетного заводу РФ

Підпільники знайшли корпорацію «Тактичне ракетне озброєння» у Московській області.

Про це АТЕШ повідомили у Telegram.

Наші агенти провели зовнішню розвідку центрального офісу одного з найбільших російських оборонних підприємств: корпораці] «Тактичне ракетне озброєння» в н.п. Корольов, Московська область.

Дана корпорація проектує та випускає ракетне озброєння різних класів. Серед їхньої продукції є ракети Х-31, Х-35, Х-38, Х-29 та ракетні комплекси типу «Бастіон», «Яхонт», «Рубіж» та ін.

Ми вирахували виробничі цехи, комори з реагентами та технікою. Також ми, напевно, знаємо розташування адміністративного корпусу з усією документацією. Цей військовий об'єкт має бути знищений і ми будемо над цим працювати! – заявили підпільники.

Що виявили партизани в Криму

Як зазначають партизани, вони змогли 24 січня зафіксувати передислокацію Великого десантного корабля проекту 775 в Графську пристань міста Севастополь.

Після прибуття в гавань, корабель розвертали і накривали маскуванням.

Найімовірніше, незабаром виконуватиме бойове чергування. Усю оперативну інформацію ми вже давно передали СОУ, – додали партизани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?