АТЕШ виявив арсенал техніки у військовій частині армії РФ — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ виявив арсенал техніки у військовій частині армії РФ — фото

рф
Джерело:  АТЕШ

Партизани виявили склад техніки армії РФ у військовій частині Тольятті Самарської області.

Головні тези:

 

  • За даними розвідки, окупанти готують техніку для відправки на Харківський напрямок в Україні.
  • Проблеми з установками ППО у військових частин РФ: старі ЗРК та неполадки з сучасними комплексами.
  • До 80% зенітно-ракетних комплексів в окупованій території мають різноманітні несправності.

Що виявив АТЕШ під час розвідки в Тольятті

Як зазначається, агент нашого руху серед ВС Росії на полігоні в Тольятті виявив техніку, яку окупанти готують на відправку в Україну на Харківський напрямок.

Повідомляється, що на полігоні розміщено десятки САУ, вантажівок та танків.

Наш агент проводить комплексну розвідку цієї військової частини, вивчаючи розміщення ППО та видобуваючи необхідні документи, — йдеться в дописі.

В окупантів РФ проблеми з установками ППО

Як зазначає АТЕШ, військовослужбовець із підрозділу ППО ЗС РФ повідомляє про несправності та неефективність комплексів проти українських далекобійних дронів

Один з агентів руху опору із підрозділу ППО зазначає, що керівництво РФ почало використовувати старі ЗРК "Куб", які є малоефективними.

Однак, як зауважують в "АТЕШ", проблеми не обмежуються тільки застарілим обладнанням, також є неполадки з сучасними комплексами.

Більшу частину працездатних ЗРК було відправлено в зону "СВО", а в тилових містах залишилися несправні або зношені. Як каже наш агент, 65-80% усіх зенітно-ракетних комплексів мають якісь несправності.

Також в окупантів існує проблема з помилками операторів ЗРК, які, очевидно, не отримали належного навчання, а підготовлені фахівці гинуть на війні в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?