АТЕШ виявив таємне виробництво дронів у Санкт-Петербурзі
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ виявив таємне виробництво дронів у Санкт-Петербурзі

дрон
Джерело:  АТЕШ

Росіяни почали виробництво безпілотних літальних апаратів у Санкт-Петербурзі. 

АТЕШ виявив таємне виробництво дронів у Санкт-Петербурзі

Наша людина з військової академії зв'язку ім. Будьонного, надала вичерпну інформацію про те, що там налагоджено виробництво дронів. Будьонного, надала вичерпну інформацію про те, що там налагоджено виробництво дронів, — ідеться в повідомленні.

Партизани зазначили, що завдяки тому, що їхні "очі" є, у подібних установах, а також на більшості стратегічних підприємств, які виконують замовлення міністерства оборони, є можливість оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно передавати інформацію у правильні місця.

Молодь на території Росії, не так схильна до пропаганди і бачить весь жах, який несе злочинна путінська влада. З цієї причини, до нас приєднується все більше молодих людей з активною життєвою позицією, — додали агенти руху.

Що відомо про нарощення сил ППО РФ в Криму

Як зазначається в повідомленні, партизани вивчають засоби ППО на Джанкойському аеродромі.

Агенти нашого руху постійно вивчають оборону цього стратегічно важливого аеродрому, — зазначають в "АТЕШ".

Рух опору зауважив, що нарощувати протиповітряну оборону на території окупованого півострова загарбники почали після успішних ударів СОУ по аеродрому у Гвардійському.

Вони вірять, що це допоможе їм захиститися. Однак, наші агенти серед військових і цивільних працюють, щоб завдати нищівної шкоди окупантам, — підсумували в "АТЕШ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?