АТЕШ виявив у Криму нову локацію з російським озброєнням — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ виявив у Криму нову локацію з російським озброєнням — фото

Крим
Джерело:  АТЕШ

У тимчасово окупованому Криму під час розвідки на залізничній станції у селищі Жовтневому партизани АТЕШ побачили велику кількість військової техніки РФ. Загарбники накопичують тут озброєння для постачання на Херсонський та Запорізький напрямки фронту.

АТЕШ знайшли у Криму залізничну станцію зі скупченням військової техніки

Рух кримськотатарського опору АТЕШ знову розвідав нове місце, де окупанти у Криму відправляють гармати та боєприпаси на фронт в Україні.

Про це АТЕШ повідомили у Telegram.

Наш агент у Криму провів успішну розвідку залізничної станції у селищі Жовтневому. За інформацією, на станції поступово накопичують техніку для відправлення на Херсонський та Запорізький напрями у зв'язку з великими втратами як у техніці, так і в особовому склад, – йдеться у повідомленні.

Так, на станції зафіксовано багато техніки та машина з боєприпасами для артилерії.

У АТЕШ наголосили, що вся зібрана інформація надсилається Силам оборони України. Партизани також вказали точні координати, де розміщено російську техніку: 45.29194383702729, 34.1323101176645.

У Криму розгортаються репресії через знищення корабля “Новочеркаськ”

Росіяни відправили велику групу оперативників до Феодосії для пошуку винних у підриві десантного корабля "Новочеркаськ".

Про це повідомляють АТЕШ у Telegram.

Агенти військового руху опору українців та кримських татар у силових структурах говорять про те, що до Феодосії 27 грудня вночі направили оперативників ФСБ, контррозвідки, прокуратури та відомчої комісії. Також туди планує прибути начальство різних структур з Москви.

При цьому, за інформацією партизанів, відучора по всьому місту спостерігаються облави на місцевих жителів. У них проводять перевірку телефонів та обшуки у будинках. Окупанти таким чином намагаються знайти навідників.

Путін у повній люті через знищення БДК "Новочеркаськ". Виданий наказ про покарання сил ППО Криму. Очікується зняття багатьох командирів і відправлення їх на фронт для участі в штурмових групах. Фактично позбавляються їх, – додають в АТЕШ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?