Партизани АТЕШ знайшли нове місце розташування окупантів у Горлівці — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани АТЕШ знайшли нове місце розташування окупантів у Горлівці — відео

Горлівка
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ зафіксував невідому раніше “схованку” російських військових у тимчасово окупованій Горлівці. Координати даного місця партизани передали Силам оборони України.

АТЕШ розвідали таємну локацію окупантів у Горлівці

Агенти АТЕШ слвдкують за військовими РФ у окупованій Горлівці.

Про це підпільники повідомили у Telegram.

Наші агенти змогли розвідати місце розміщення 3 батальйону військової частини № 08803. Особовий склад зайняв місце колишнього кафе «Барнслі» у місті Горлівка. Місцеве населення обходить ці квартали десятою дорогою, щоб не нарватися на сумнозвісних п'яних вояків. Координати об'єкта: 48.306569, 37.999981

За словами місцевих, цей підрозділ вже двічі оновив свій склад через великі втрати на полі бою.

Незабаром доведеться вже втретє так робити – такі суворі реалії у підрозділах під російським командуванням, – зауважили АТЕШ.

У Криму розгортаються репресії через знищення корабля “Новочеркаськ”

Агенти військового руху опору українців та кримських татар АТЕШ у силових структурах говорять про те, що до Феодосії 27 грудня вночі направили оперативників ФСБ, контррозвідки, прокуратури та відомчої комісії. Також туди планує прибути начальство різних структур з Москви.

При цьому, за інформацією партизанів, відучора по всьому місту спостерігаються облави на місцевих жителів. У них проводять перевірку телефонів та обшуки у будинках. Окупанти таким чином намагаються знайти навідників.

Путін у повній люті через знищення БДК "Новочеркаськ". Виданий наказ про покарання сил ППО Криму. Очікується зняття багатьох командирів і відправлення їх на фронт для участі в штурмових групах. Фактично позбавляються їх, – додають в АТЕШ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?