АТЕШ виявив у окупованих Олешках елітні підрозділи найманців РФ з Африки
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ виявив у окупованих Олешках елітні підрозділи найманців РФ з Африки

Найманці РФ
Джерело:  АТЕШ

Темношкірі військові прибули до Олешок Херсонської області у складі підрозділів російської армії. Їх помітили учасники Руху кримськотатарського опору АТЕШ. 

Найманці з Африки воюють за окупантів на Херсонщині

Агенти АТЕШ дізналися про приїзд до Олешок елітних підрозділів російських найманців африканського походження.

Про це партизани повідомили у Telegram.

Агенти АТЕШ із окупованих Олешок Херсонської області повідомляють, що 22 лютого до міста прибув загін темношкірих російських найманців. Вони розквартувалися у місцевому Будинку культури (координати: 46.626649,32.722924).

Повідомляється, що це елітний підрозділ із дорогим обмундируванням та новою технікою. Серед їх озброєння помічено важку броньовану техніку та вантажівки з відмітками у вигляді ієрогліфів.

Рашисти активно залучають найманців з усього світу: Африка, Середня/Далека Азія і навіть Південна Америка. Мабуть, є проблеми з мотивацією у росіян воювати за "російський світ" в Україні.

Особливо цинічно на цьому тлі звучать звинувачення представників Москви проти українського Міжнародного легіону. Проте лицемірство — найменший із гріхів рашистів.

АТЕШ змусить найманців пошкодувати, що вони приїхали вбивати українців!

Чому полонений сомалієць приєднався до армії РФ

Найманець армії РФ із Сомалі Мухаммад Аділь потрапив у полон ЗСУ на початку січня 2024 року. Журналістам Online.ua вдалося розпитати полоненого іноземця, чому він приїхав до Росії, як потрапив в армію окупанта, скільки тренувався перед тим, як потрапив на передову, та про які зі своїх рішень шкодує.

Приїхавши в РФ, влаштувався на фабрику, але вже скоро побачив на вулиці рекламу армії РФ і підписав контракт 3 грудня 2023 року.

Менше ніж за місяць, вже 4 січня 2024 року, він опинився на передовій на території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?