АТЕШ вистежив новітній російський ЗРК Тор-М2 на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ вистежив новітній російський ЗРК Тор-М2 на Донеччині

ТОР
Джерело:  АТЕШ

Агенти руху кримськотатарського опору АТЕШ знайшли російський зенітно-ракетний комплекс Тор-М2 біля Стародубовського водосховища у Донецькій області.

Головні тези:

  • АТЕШ виявив російський ЗРК Тор-М2 біля Стародубовського водосховища у Донецькій області.
  • У районі розміщення ЗРК помітно збільшено кількість патрулів, що свідчить про високу оцінку загрози з боку українських сил.
  • Біля позицій ЗРК встановлені засоби радіоелектронної боротьби для придушення сигналів у разі атак безпілотників.

АТЕШ виявив новітній ЗРК РФ на окупованій Донеччині

Агент АТЕШ виявив останню модифікацію ЗРК Тор-М2 та десяток окупантів, які обслуговують комплекс. За спостереженнями, військовослужбовці Росії не ведуть активну підготовку до потенційних повітряних небезпек, регулярно прохолоджуючись у посадці.

АТЕШ помітив, що окупанти значно збільшили кількість патрулів у районі розміщення ЗРК, що свідчить про високу оцінку загрози атак з боку українських ЗС.

Також РЛС тримають постійно вимкненою, оскільки AGM-88 від ЗСУ виносить такі установки оперативно.

Крім того, було відзначено, що біля позицій ЗРК були встановлені додаткові засоби радіоелектронної боротьби, призначені для придушення сигналів у разі безпілотників противником.

Що вдалося виявити партизанам в Севастополі

Партизани АТЕШ продовжують стежити за військовими об'єктами окупантів РФ у Камишовій бухті у Севастополі.

Як зазначають партизани, у Камишовій бухті вони знову виявили щось цікаве, а саме стоянку, на якій окупанти приховали свої вантажівки та обладнання.

Нагадаємо, що в результаті нашої роботи в червні поточного року, з Комишової бухти прибрали радіолокаційну станцію Каста-2Е2, яка використовувалася для виявлення ракет СОУ, що низько летять

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?