АТЕШ знайшов у Севастополі таємну схованку військової техніки армії РФ — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

АТЕШ знайшов у Севастополі таємну схованку військової техніки армії РФ — відео

АТЕШ знайшов у Севастополі таємну схованку військової техніки армії РФ — відео
Джерело:  АТЕШ

Партизани продовжують стежити за військовими об'єктами окупантів РФ у Камишевій бухті у Севастополі.

Головні тези:

  • Партизани виявили таємну схованку військової техніки армії РФ у Севастополі, де були обладнані вантажівки та обладнання.
  • Попередньо вже було розкрито військові об'єкти в Євпаторії з численними вогневими точками, поряд з міськими пляжами та житловими будинками.
  • За допомогою підбору конкретних прикладів окупантів РФ партизани розкривають небезпеку для цивільного населення через розташування військової техніки в небезпечних місцях.
  • Відеозаписи та фотодокази виявлених об'єктів військової техніки та споруд допомагають розкрити реальний образ окупації в Криму.

Що вдалося виявити партизанам в Севастополі

Як зазначають партизани, у Камишевій бухті вони знову виявили щось цікаве, а саме стоянку, на якій окупанти приховали свої вантажівки та обладнання.

Нагадаємо, що в результаті нашої роботи в червні поточного року, з Комишової бухти прибрали радіолокаційну станцію Каста-2Е2, яка використовувалася для виявлення ракет СОУ, що низько летять, — зазначили в “АТЕШ”.

АТЕШ знайшов нові російські оборонні споруди у Євпаторії

Агенти АТЕШ повідомляють про велику кількість вогневих точок уздовж усієї берегової лінії, безпосередньо на міських пляжах в Євпаторії.

Як зазначають партизани, окупантам плювати на те, що вони постійно наражають на небезпеку цивільне населення, розміщуючи військову техніку та оборонні споруди в місцях відпочинку, поряд з цивільними об'єктами, а також серед будинків місцевих жителів.

Зважаючи на те, як виглядають ці фортифікаційні споруди, оборонятися на початку десантної операції ЗСУ, окупанти зможуть не більше 5 хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?