Аварії на військових заводах РФ відбуваються через Кремль — розвідка Британії
Категорія
Події
Дата публікації

Аварії на військових заводах РФ відбуваються через Кремль — розвідка Британії

Міноборони Британії
аварії в Росії

Вибухи на та аварії промислових об'єктах Росії є наслідком тиску Кремля. Британська розвідка прогнозує, що їхня кількість буде лише зростати.

Кремль власноруч створює собі додаткові проблеми в Росії

Міноборони Великої Британії вирішило проаналізувати нещодавні вибухи на промислових об'єктах Росії.

Команда відомства дійшла висновку, що вони відбуваються через постійний тиск Кремля.

Як відомо, диктатор Володимир Путін та його оточення вимагають нарощувати обсяги військово-промислового виробництва для підтримки війни в Україні, однак працівники заводів не встигають виконувати ці завдання.

Саме тому британські розвідники прогнозують збільшення кількості аварій.

Що насправді відбувається в Росії через війну проти України

Британські розвідники вирішили проаналізувати нещодавні повідомлення про вибух на військовому заводі поблизу Іжевська, що в центральній Росії.

Що важливо розуміти, його використовують для виробництва низки балістичних ракет, зокрема "Іскандер", якими регулярно ворог б’є по мирних українських містах та селах.

Як відомо, спочатку лунали заяви про те, що причиною вибуху була помилка робітника, однак згодом офіційно стало відомо, що це відбулося через "планові випробування" ракетних двигунів.

Малоймовірно, що українські безпілотники були причетні до вибуху, враховуючи відстань у 1200 км від України. Крім того, додають у відомстві, не було повідомлень про подібні атаки в цьому районі. Існує реальна ймовірність того, що вибух на заводі в Іжевську стався через недбале поводження та зберігання легкозаймистих, горючих і вибухонебезпечних матеріалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?