Авіація РФ бомбила Суми та Білопілля. Є загибла та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіація РФ бомбила Суми та Білопілля. Є загибла та поранені

Сумська обласна прокуратура
Сумщина

Російська армія 8 квітня завдала авіаційних ударів по центру Білопілля та місту Суми.

Росіяни бомбили Сумщину

Внаслідок російського авіанальоту є загибла та поранені.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

За даними прокуратури, близько 15:15 Росія завдала авіаудар по об’єкту цивільної інфраструктури в місті Суми. В результаті цього троє цивільних отримали поранення.

А вже о 15:30 ворог завдав три удари авіаційними бомбами по центральній частині міста Білопілля Сумського району. В результаті цього загинула жінка, ще 2 осіб отримали поранення. Також було пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури та транспортні засоби.

Пізніше у Сумській військовій адміністрації повідомили, що один із поранених у Білопіллі наразі у важкому стані. Постраждалим надається медична допомога, як місцевими так і обласними лікарнями.

Відомо, що в результаті атаки РФ руйнувань зазнали заклади торгівлі та міська рада. Було знищено автотранспортні засоби. На місці працюють всі необхідні служби.

Сьогодні у Білопіллі російські терористи вчинили черговий злочин проти мирних людей, вдаривши по цивільній інфраструктурі. Завдяки тому, що сигнал повітряної тривоги пролунав вчасно і люди спустились в укриття, вдалось уникнути більшої кількості жертв. На жаль, ті, хто залишились ззовні отримали поранення, у тому числі і несумісні з життям. Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблої. Ще раз наголошую, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та рідних.

Володимир Артюх

Володимир Артюх

Начальник Сумської ОВА

На Сумщині загинуло двоє поліцейських

Через повторний ворожий обстріл у Хотінській громаді є жертви.

Про це повідомив міністр МВС Ігор Клименко.

Слідча група виїхала на документування наслідків прильотів по будівлі фермерського господарства. І в цей час ворог вдарив знову. Прицільно артилерією по правоохоронцях.Тіла двох поліцейських рятувальники дістали з-під завалів. Співчуваємо родинам загиблих. Сумуємо разом з вами…

Крім того, поранення отримали ще четверо слідчих. Їм надають медичну допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?