Авіація РФ бомбила Харків КАБами — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіація РФ бомбила Харків КАБами — є поранені

Ігор Терехов
Харків

Російська армія вдень 10 червня завдала ударів по двох районах Харкова. Попередньо відомо, що терористи РФ використали для атаки керовані авіабомби.

Головні тези:

  • Російська авіація вдень 10 червня здійснила удари по двох районах Харкова використовуючи керовані авіабомби.
  • Харків був підданий атакам РФ, що призвело до пошкодження будинків та поранення місцевих мешканців.
  • Одне з влучань призвело до пожежі в гаражному кооперативі та щонайменше двох поранених.
  • У Харкові стало відомо про 6 постраждалих внаслідок удару авіабомбами, ситуація ще уточнюється.
  • У Новобаварському районі Харкова під завалами після російського удару 31 травня знайшли 7 жертв та 26 постраждалих, серед яких діти.

Росія знову бомбила Харків: що відомо

О 17.38 міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив про “прильот” на околиці міста, у районі житлової забудови. Попередньо інформації про поранених не було.

О 18.02 Терехов уточнив, що відомо про три КАБи, які авіація РФ скинула на Харків.

Одне з влучань прийшлося на гаражний кооператив, там сталася пожежа і є інформація щонайменше про двох поранених. Місця решти потраплянь обстежують фахівці.

О 18.14 стало відомо про “прильот” у Київському районі міста.

На місці ще одного прильоту у Київському районі міста сильно пошкоджені мінімум два приватні будинки. Під завалами одного з них можуть знаходитися люди. На місці працюють усі відповідні служби.

Ігор Терехов

Ігор Терехов

Мер Харкова

Пізніше, о 18.13, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок удару авіабомбами постраждало 6 містян.

Новина уточнюється…

У Харкові уточнили кількість жертв удару РФ по будинку

У Новобаварському районі Харкова завершили аварійно-рятувальні роботи на місці російського удару 31 травня по пʼятиповерхівці.

Встановити вдалося сім загиблих. Серед них три жінки — 39, 68 і 86 років та четверо чоловіків віком 52, 64, 41 і 28 років. Окремі фрагменти восьмої жертви передали поліцейським на ДНК-тест.

Також відомо про 26 постраждалих, серед яких зокрема 12-річні хлопчик і дівчинка.

1 червня рятувальники виявили тіло 75-річної жінки під завалами поблизу будинку. Ймовірно, її викинуло на подвір'я вибуховою хвилею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?