Авіація та артилерія. Ізраїль відповів на обстріли "Хезболли" з Лівану
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіація та артилерія. Ізраїль відповів на обстріли "Хезболли" з Лівану

Israel Defense Forces
Ліван

Винищувачі ЦАХАЛ завдали ударів по цілях, що належать терористичній організації “Хезболла”, паралельно з артилерійськими ударами.

ЦАХАЛ відповів на обстріли бойовиків “Хезболли”

У відповідь на обстріли з Лівану 6 листопада ЦАХАЛ вдарив по цілях терористичної організації "Хезболла" авіацією та артилерією

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛ.

У відповідь на обстріли з Лівану раніше сьогодні винищувачі ЦАХАЛ завдали ударів по цілях, що належать терористичній організації "Хезболла", паралельно з артилерійськими ударами, – йдеться у повідомленні.

У відомстві також додають, що серед цілей, які було уражено, низка об’єктів, що містять технологічні активи "Хезболли", склад зброї, пускові пости та інфраструктура терористів.

Ізраїльські літаки, танки і артилерія вдарили по "Хезболлі"

Ізраїльські літаки, танки і артилерія 4 листопада вдарили по терористичних цілях "Хезболли" у відповідь на атаки з Лівану.

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛу.

У відповідь на вогонь з боку Лівану в бік території Ізраїлю раніше сьогодні винищувачі ЦАХАЛу протягом останньої години завдали ударів по терористичних цілях "Хезболли", паралельно з танковими та артилерійськими ударами ЦАХАЛ, – йдеться у повідомленні.

Під ударом опинилася терористична інфраструктура, місця зберігання ракет і військові бази.

За кілька годин до цього ЦАХАЛ виявив кілька запусків ракет з Лівану в бік території Ізраїлю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?