Байден VS Трамп. Яка співачка може вплинути на президентські вибори у США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Байден VS Трамп. Яка співачка може вплинути на президентські вибори у США

Тейлор Свіфт
Джерело:  NV

Як вважає експерт Ради зовнішньої політики “Українська призма” Олександр Краєв, всесвітньо відома американська співачка Тейлор Свіфт може вплинути лише не долю США, а також на розвиток ситуації в Україні.

Чому персона Тейлор Свіфт настільки важлива на політичній арені

За словами українського експерта, йому відомо, що члени команди Джо Байдена уже проводили перемовини з зіркою американської поп-сцени, щоб дізнатися її політичну позицію.

Вони вели з нею перемовини, щоб дізнатися, чи зможе вона публічно під час одного з концертів чи в будь-який інший спосіб підтримати кампанію Байдена, — розповідає Краєв.

Що важливо розуміти, у 2024 році премію Греммі за найкращий альбом року вручили саме Тейлор Свіфт.

Вона увійшла в історію, встановивши черговий рекорд, як перша виконавиця, яка отримала цю престижну нагороду чотири рази.

Олександр Краєв переконаний, що і Байден, і Трамп чудово усвідомлюють, що саме від Тейлор Свіфт може залежати, хто стане новим очільником Білого дому.

Насамперед це пов’язано з тим, що Свіфт популярніша за кожного з кандидатів на посаду президента США.

Свіфт популярніше за будь-якого політика зараз у Сполучених Штатах. <...> Тому насправді, як би це дивно не звучало, але зараз поп-культура, музика є найбільшим політичним активом, який може бути в кандидата в президенти США», — пояснив Краєв.

Президентські вибори в США. Що важливо знати

Вони відбудуться уже 5 листопада 2024 року.

Чинному очільнику Білого дому вдалося перемогти на перших праймеріз Демократичної партії у Південній Кароліні 3 лютого, що стало першою офіційною перемогою на праймеріз.

Окрім того, як відомо, 24 січня Джо Байден виграв праймеріз у Нью-Гемпширі, проте Демократична партія їх не санкціонувала.

На перших кокусах республіканців в Айові 16 січня переміг Трамп із великим відривом, набравши 51,1%. У Нью-Гемпширі він набрав 53% голосів. Колишня представниця США в ООН залишилася головною конкуренткою Трампа після того, як губернатор Флориди Рон ДеСантіс вийшов із перегонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?