Байден запропонував США план для поразки Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден запропонував США план для поразки Путіна в Україні

Джо Байден
Джо Ба

На думку американського лідера Джо Байдена, США можуть забезпечити остаточно поразку Росії в Україну, якщо нададуть ЗСУ усю необхідну зброю.

Байден вкотре просить США не кидати Україну напризволяще

Україна може зупинити Путіна, якщо ми будемо разом з Україною, і надамо Україні необхідну зброю.

Джо Байден

Джо Байден

Президент США

За словами очільника Білого дому, допомога Україні блокується тими, хто хоче відійти від світового лідерства".

Ми не можемо відійти і поставити під удар всю Європу… Я казав Путіну дуже прості речі: Ми не відійдемо… Зараз, як я вже говорив раніше, і я маю на увазі це в буквальному сенсі, історія спостерігає за нами. Історія спостерігає за Палатою представників, — наголосив Джо Байден.

Варто звернути увагу на те, що очільник Білого дому посилює заклики до американського народу щодо надання допомоги Україні, нагадуючи, що свобода і демократія перебувають під загрозою "як вдома, так і за кордоном".

Байден наразі відкидає ідею введення американських військ в Україну

За словами президента США, головна ціль його промови — "розбудити Конгрес і попередити американський народ" про те, що демократія під загрозою.

Якщо хтось тут думає, що Путін зупиниться на Україні, я запевняю вас, що він не зупиниться…Ми мусимо відповісти на виклик Путіна.

Джо Байден

Джо Байден

Президент США

Він також звернув увагу на те, що український народ просить про військову допомогу і зброю, щоб дати відсіч Росії, а не про американський персонал.

Вони не просять американських солдатів. Насправді, американські солдати не воюють в Україні. І я сповнений рішучості, щоб так і залишилося, — підсумував Джо Байден.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?