Батько Анджеліни Джолі назвав причину розлучення доньки з Бредом Піттом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Анджеліни Джолі назвав причину розлучення доньки з Бредом Піттом

Батько Анджеліни Джолі назвав причину розлучення доньки з Бредом Піттом
Джерело:  online.ua

Батько голлівудської зірки Анджеліни Джолі Джон Войт вперше вирішив офіційно прокоментувати скандальне розлучення його доньки з відомим актором Бредом Піттом. Варто звернути увагу на те, що в розриві шлюбу він звинуватив колишнього зятя.

Джерело: The Sun

Про що розповів батько Джолі

"Лауреат премії Оскар та батько успішної американської акторки Анджеліни Джолі назвав справжню причину розлучення доньки з Бредом Піттом. Він коротко, але змістовно прокоментував розрив стосунків знаменитостей", - йдеться в повідомленні.

За словами Джона Войта, проблеми у подружжі почалися через зловживання Бредом Піттом алкоголю. На переконання чоловіка, саме це спровокувало перші конфлікти між закоханими, які призвели до розлучення.

"У Бреда були деякі складності з алкоголем. Я сподіваюся, що він зайнявся собою, і я молюся за цю людину. А діти справляються з ситуацією, як тільки вони можуть", – розповів батько голлівудської акторки.

Варто звернути увагу на те, що у суді Анджеліна Джолі та Бред Пітт досі намагаються визначитися з питаннями опіки над їхніми 6 дітьми. Акторка ніколи не приховувала той факт,що хоче мати право проводити увесь час із дітьми.

Щоб досягти своєї мети зірка вирішила надати докази щодо домашнього насилля з бокуколишнього чоловіка.

Американські ЗМІ розповіли, що свідчення у цій справі вже дав старший син Меддокс, що дуже засмутило Бреда Пітта. Актор зізнався, що не розраховував на такі кроки з боку колишньої жінки, а також спільних дітей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?